Búzafűlé kúra

 

A búzafűlét leginkább kúraszerűen érdemes alkalmazni. Hatása nem egyik napról a másikra mutatkozik meg, többet érezhetünk belőle egyik hétről a másikra (mint én legutóbb, erről az esetről is írok alább), leginkább pedig 1-2 hónapos fogyasztás után mutatja meg, milyen jó is egészségünk számára.

 

A búzafűlé fogyasztását fel kell építeni, ne kezdjünk azonnal magasabb dózissal

  • 1 héten át napi 1 kockát fogyasszunk reggel, éhgyomorra, kiolvasztást követően azonnal, még hidegen.
  • Majd ezt követően lehet emelni: a második héttől napi 2 kockát reggel. Megállhatunk itt, ennél a mennyiségnél, de ha további növelésre van szükségünk (például komolyabb egészségügyi gond esetén), akkor a harmadik vagy negyedik héttől beiktathatunk délután, ebédet követően 2-3 órával is további 1-2 kockát. Ekkor fogyaszthatjuk akár koktélban is.
  • Reggeli fogyasztást követően lehetőleg 30 perc, de legalább 15 perc teljen el, mielőtt bármi mást fogyasztana. Délután szintúgy igaz, hogy a fogyasztást követően várjunk még, mielőtt uzsonnáznánk.
  • 1-2 havi kúra után megtapasztalhatjuk a búzafűlé áldásos hatásait. Ha nincsen egészségügyi problémánk, akkor a napi adagot levihetjük 1 kockára is. Így folyamatosan biztosított a vitamin bevitelünk és a méregtelenítés. Ez mindösszesen csak napi 200 forintos kiadást jelent!

 

A második hét vége felé egyszer csak felfedez az ember egy új érzést, amolyan “jó élni” érzést. Másrészt arra is, hogy korán jött ez az este, neki még lenne kedve menni és tenni, jól érezhetően több az energiája, mint korábban volt. Velem is így volt ez. Sajnos több mint 1 éven át elhanyagoltam a búzafűlé ivását (nem volt jó döntés, és soha többé nem is teszek majd így….), egészen addig, amíg immáron nem szüleimmel együtt, hanem önállóan kezdtem a búzafűlét előállítani. Hosszú ideje tartott vállfájásom, ami miatt sok rosszat éltem át. Idén azonban 3 hét búzafűlé ivás után egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy elmúlt a másfél éve gyulladásom! Egyszerűen nem fáj a vállam! A búzafűlé fogyasztásával hosszabb távon Ön is azt fogja észlelni, hogy elmúltak a betegségei és nem is betegszik meg olyan gyakran vagy pedig ha el is kap valamit, nagyon gyors lefolyású az.

 

Saját tapasztalatomból is tiszta szívvel ajánlom.

 

Posted in Cikkek az egészségről, Vitaminok and tagged , , .