A búzafűlé változó íze

 

  • évszakok
  • talaj típusa
  • a fejlődés közben uralkodó hőmérséklet
  • napsütés mennyisége
  • csapadék és locsolás mennyisége

 

Tudni kell, hogy a tavaszi vetésünk nagyon finom, édes. Kifejezetten édes, igen. A tavaszi vetésünkből származó búzafűlé készletünk azonban kifogyóban és azok, akik belőle vásároltak, ősszel már lehet, hogy másik ízre találnak.

 

Ez a cikkünk azért született, mert egyik vásárlónk szokatlanul édesnek találta a termékünket és cselt, valamiféle turpisságot sejtett mögötte. Nekünk azonban az égadta világon semmi okunk nincs cselhez folyamodni, amit árusítunk, az 100% tönköly búzafűlé pontosan úgy, ahogyan azt a fűből kipréseljük! Tökéletesen tisztában vagyunk azzal, hogy milyen lesz a búzafű kipréselt leve azokban a hónapokban, amikor kevesebbet süt a nap: sokkal kevésbé intenzív, néha inkább kesernyés. Ezt a fogyasztók is tudják. Aki rendszeres vásárló azonban, az azt is tudja, hogy mikor hogyan változnak az ízek!

 

Tessék tehát elhinni, hogy a tavaszi vetésünkből származó búzafűlénk ilyen csodásan finom, édes volt. Azt nem tudjuk előre megjósolni, milyen lesz az őszi és azt sem tudjuk garantálni, hogy a jövő tavaszi ugyanilyen finom édes lesz, mint az idei, mert a fenti tényezők mind befolyásolják azt, hogy a keserű és az édes közötti skálán hol helyezkedik el az íz!

 

A fent felsoroltak mind-mind hatalmas szerepet játszanak abban, hogy a búzafűlé íze időnként módosul.

Az eltérő íz azonban semmit sem módosít a búzafűlé hatékonyságán.

Ha Ön most azért döntött a termékünk mellett, mert finom édes, akkor kérem, ne keseredjen el, ha esetleg lesz olyan időszak, mikor kevésbé lesz édes. Vagy ha Önt ezt a finom édes íz szokatlanul érte, ne sejtsen mögötte turpisságot!

 

Üdvözlettel az Angikertből

Posted in Cikkek az egészségről and tagged , , .