Termékünk

Kitűnő minőségű, friss, finom édes. Így jellemezhető fagyasztott búzafűlénk, melyet Önnek kínálunk.

320 gr, 24 kocka, 4800 Ft                             Nyugtával vagy számlával

 

A préselést követően a búzafűlét azonnal le kell fagyasztani. A fagyasztás a már kipréselt lé legkíméletesebb tárolási módja, mely nem teszi tönkre a terméket, pusztán “elaltatja”. Megannyi ember gyógyult már fagyasztott termék fogyasztásától, mi is ismerünk közülük számosat.

 

Próbáljuk csak ki, hogy mi történik azután, ha lefagyasztjuk a magokat. Kiolvadás után ki fognak csírázni. A csírázáshoz enzimekre van szükség. Ergo a nyersen táplálkozók hiedelmeivel ellentétben a fagyasztás nem teszi tönkre az enzimeket. Vagy egy másik példa: miért nem lehet a fagyasztóban a végtelenségig tárolni az ételt? Azért, mert a fagyasztó nem állítja le teljesen az oxidációs folyamatokat, hanem pusztán nagyon lelassítja azokat. Így zöldségek és gyümölcsök is tönkremehetnek 12 hónap elteltével. A fagyasztás tehát nem öl, hanem tartósít! Kiolvasztva pedig tökéletes terméket kapunk! De példaként felhozhatnám a fagyasztott embriót is. Élet lesz belőle!

 

Fagyasztott búzafűlé termékeink mindig frissek, vagyis tökéletes állapotban vannak, megőrizték hatóanyagaikat.

Az enzimekre nézve nem a fagyasztás, hanem a magas hőfokra emelés az, ami valóban ártalmas!

 

A frissen préselt lé betöltéséhez jégkocka tasakokat használunk, melyekből csak könnyedén ki kell venni reggelente az elfogyasztani kívánt mennyiséget (általában 1-3 kockát éhgyomorra). Egy tasak 24 kockát tartalmaz, mely minimum 320 grammnyi préselt búzafűlét jelent.

 

Ára 4800 forint (24 kocka / 320 gramm).

 

Tovább a rendeléshez.

 

INGYENES SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉG!

Termékünk Kalocsán és Kalocsa-Mohács útvonalon akár egyesével is átvehető. Ingyenes szállítási lehetőség Budapestre (következő kiszállítás januárban), és az ország többi részébe is. Részletek a Szállítás menüpontban, egyéb részletek felől érdeklődjön üzenetben vagy a 20/203-6633-as telefonszámon.

Vélemény, hozzászólás?